Home Допълнителни екстри

Мили гости, в нашия развлекателен почивен комплекс предлагаме и допълнителни екстри за забавление и отдих. Те са по индивидуално договаряне. С тяхна помощ можете да си подсигурите една незабравима почивка. Ето и някои от допълнителните екстри:

Разходка с ATV. Полу планинският релеф и горските пътища предлагат една чудесна възможност за разходки с това превозно средство.

Наблизо се намира манастира „Св. Св. Козма и Дамян”. Предлагаме организирано посещение на този манастир по Off Road маршрути.

Организиране на разходки в планината с джип. Разходките могат да бъдат с цел барбекю, пикник сред природата на красивите поляни, или просто разглеждане на местността.

Също така предлагаме и състезание на полигон с джип тип 4х4+4. Това е едно изключително забавление, което все още не е много разпространено в нашата страна. Наричаме я „Лудата кола” , тъй като се управлява по нестандартен начин задължително от отбор от 4 човека. Гарантирани комични ситуации, много смях и забава.

Друг атракцион който организираме е печенето на агне, прасе или друго голямо животно в автентичната каменна пещ, намираща се на двора. Това е едно приятно изживяване за любителите на големите трапези и неповторимите битови ястия.

Също така в допълнителните екстри които предлагаме е и ползването на сауна от нашите гости, също фитнес зала и басейн.

Навигация
Избрано от галерията
Гласувай във фейсбук